2010-ben is kiváló helyezés jár az Openhouse-nak!

2010-10-18 | Openhouse Győr - Verseny utca

Még mindig „harcolunk” a Góliátokkal, ügyfeleink minél professzionálisabb és kielégítőbb kiszolgálása érdekében.

Idén is rangos megtiszteltetés érte cégünket a szakmai körökben méltán elismert minősítő intézmény versenyén. A Client First-nél már tényleg számon tartják cégünket, mely elismerés mögött komoly munka áll.

2010-ben az Openhouse az ügyfélkiszolgálásra helyezte a hangsúlyt, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy az elégedett ügyfél kincset ér. Nekünk ez mindennél fontosabb. Ha ügyfelünk elégedetten távozik irodánkból, sikerünk garantált. Ha pedig ezt egy nemzetközileg és itthon is méltán jó nevű szakmai szervezet is elismeri, az azt jelenti nekünk, hogy munkánk szakmai körökben is visszaigazolást nyert és tudjuk, hogy jó úton haladunk.

Az ügyfélkiszolgálási versenyben 2010-ben elnyertük a megtisztelő II. helyezést a SZEMÉLYES ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁS kategóriában , amire rendkívül büszkék vagyunk. A versenyben ügyfeleink véleményére is kiterjedt a vizsgálat, tehát első sorban nekik köszönhetjük jó helyezésünket. Az ő megelégedettségük a bizonyíték arra, hogy ügyfélközpontú szemléletünk, kiszolgálási színvonalunkat emelő, minőségi, célzott fejlesztéseink megérték a befektetett munkát.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: