Ha ingatlan vagy karrier, csak az Openhouse!

2010-04-27 | Openhouse Győr - Verseny utca

Lehet kicsiben kezdeni, de nem érdemes…

Egyre többen kacérkodunk a gondolattal, hogy mit is csinál egy ingatlanos? A nemzetközi példákat látva csak egy következtetésre juthatunk: sok pénzt keres.

Ez többnyire így is van. Egy ingatlanértékesítő, ha jól végzi a munkáját, akár több százezer forintot is megkereshet egy hónapban úgy, hogy imádja a munkáját, azzal keresi a kenyerét, amit szeret.

Több értékesítő is meggyőződéssel állítja, hogy az ingatlanozásba bele lehet szeretni.

Életünk egyik legfontosabb - ha nem a legfontosabb - része az, hogy hol lakunk, milyen fedél van a fejünk felett. És meddig marad ott? Nem dől ránk? Itt élünk a családunkkal; az otthonunk az életünk, ezt túlzás nélkül kijelenthetjük. Az ingatlanosnak megadatik az a kiváltság, hogy ezen a fontos területen navigálva hozzájáruljon ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra és családunk számára legmegfelelőbb otthont. Ez olyan felelősségteljes pozíció, melyet csak rátermett, szakképzett szakembernek engedünk át - jelen esetben az ingatlanosnak. Bizalmunkat nagyban növelheti az, ha nem egy zugirodában ücsörgő, magát profi értékesítőnek nevező ingatlanközvetítőre bízzuk magunkat, hanem ténylegesen szakképzett segítséget veszünk igénybe.

Ma Magyarországon is már egyre jobban elterjedő fogyasztói szokás, hogy minőségi szolgáltatásért vagyunk hajlandóak fizetni, főleg egy ennyire fontos területen, mint az ingatlanvásárlás.

 

A minőségi szolgáltatás megalkuvás nélkül...

 

Egy minőségi szolgáltatás fő ismérve a bizalom. Bizalom a termékben, a névben. Az Openhouse munkatársainak meggyőződése, hogy az előbbieken kívül végül minden a személyes kapcsolaton, az értékesítőbe vetett, az általa keltett bizalmon múlik! Elhiszem-e végül, hogy az ingatlanos jót akar nekem? Vagyis megbízom-e benne? A bizalmat általában megalapozott ismeretek, szakmai tudás teremti meg. A lényeg, hogy ne tudjon az ügyfél olyat kérdezni, amire az értékesítő nem tud válaszolni! És a bizalom azonnal meglesz! Egy országos hálózat munkatársaként az értékesítőnek nagyon könnyű dolga van a fenti szakmai tudás elsajátításában. Folyamatos képzések, kidolgozott tréningrendszer, valamint az irodai mentorálási technika, professzionális háttér nyújt támaszt a leendő kollégának abban, hogy mindig napra kész és magabiztos legyen.

 

Dagadnak a vitorlák...

 

Az Openhouse hajója - bátran kijelenthetjük - sebesen szeli a hullámokat. Egy biztos lábakon álló, alaposan kidolgozott, profi hálózatról van szó, melynek eltökélt célja a folyamatos fejlődés. Fejlődés szakmailag, erkölcsileg és nem utolsó sorban a karrier szempontjából!

Ez van a vitorlára írva csupa nagybetűvel!

Valamint egy név: OPENHOUSE

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: