2015-09-05

Szeretnénk köszönetet mondani......

Referencia kép

Kedves Katalin, Ferenc!

Szeretnénk köszönetet mondani, amiért az Önök segítségével sikerült megtalálnunk az új otthonunkat. Köszönetet mondanánk Ballagó Katalinnak, a jászberényi iroda vezetőjének, aki sok éves tapasztalatának köszönhetően segített az ingatlaneladás-és vásárlás jogi útvesztőjében eligazodni.

Zachar Ferenc volt az értékesítő, aki megmutatta az a házat, ami végül elnyerte a tetszésünket. Köszönjük, hogy sokszor a késő esti órákban az irodában megmutatta az ingatlanokat, majd ugyanúgy este személyesen is bemutatta azokat, amikre kíváncsiak voltunk. Nagyon felkészült, nagyon tapasztalt, kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező szakember. Bármikor, amikor kérdésünk volt, elértük telefonon és szívesen segített.   

Köszönjük továbbá Szabó Erikának, hogy naprakész információkkal látott el bennünket mind telefonon, mind e-mailben.

Hitelügyintézőnk Fodor Roland volt, aki magasan kvalifikált, remek szakember, mindenben segített, amiben  csak szükségünk volt, sokszor munkaidő után is, hétvégén is. 

Összességében példaértékű szakmai tudást, kedvességet, precizitást tapasztaltunk az Openhouse-ban, ezért bátran ajánljuk az ismeretségi körünkben, barátainknak, kollégáinknak, akik ingatlant kívánnak vásárolni vagy eladni.

Üdvözlettel,
Kovács Krisztián és Kovács Renáta
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: