2014-07-14

Köszönet

Referencia kép
Kedves Gabi!
Most, hogy végre tulajdonosai és lakói lettünk vágyott otthonunknak, szeretnénk megköszönni az elmúlt hónapokban nyújtott támogató hozzáállásodat, segítségedet, rugalmasságodat!
Több év keresgélés után akadtunk rá az ingatlaniroda oldalán arra a házra, amely mellett végül el tudtunk köteleződni. Az elhatározás könnyen megszületett, hogy megvásároljuk az ingatlant, de számos nehézségbe botlottunk. Ezek mindegyikén túljutottunk, nem kis részben a segítségednek hála! Sokszor elgondolkodtam, mennyire nem egyszerű lavíroznod az eladók és vevők igényei, elvárásai, bogarai között, és Te mégis megtaláltad a középutat, elsimítottad a konfliktusokat. Végig képviselted az érdekeinket, sem este, sem hétvégén nem voltál szabadságon. És nem utolsósorban: lelki támaszt nyújtottál, mert bizony, némelykor arra is szükség volt.
Nem egy egyszerű ügyleten vagyunk túl, és közben Te néhányszor azt mondtad, mi vagyunk az ideális ügyfél. Most mi mondjuk: Te vagy az ideális ingatlanközvetítő! Tudomásul vetted az igényeinket, és aszerint próbáltál minket tanáccsal ellátni, illetve a nehezebb helyzetekben sem futamodtál meg, velünk izgultad végig a szerződéskötés és költözés bonyodalmait.
Köszönjük szakértelmedet, hozzáállásodat, barátságodat!
Molnárék
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: