2019-05-08

Referencia

Egy megbízhatóságáról és pontosságáról ismert kollégám ajánlásával kerestem fel az Openhouse munkatársát Székely Gábort.
Gábor az első pillanattól maximális figyelmével tisztelt meg, folyamatosan szakmai tanácsokkal látott el és a hét bármely napján kerestem fel, mindig szinte azonnal válaszolt a kérdéseimre.
Az első élményem egy vasárnap este feltett kérdésemre döbbenten tapasztaltam hétfőn, hogy még előző nap megjött a válasz. A korábbi kellemetlen tapasztalattal összehasonlítva, fele idő alatt végigzongorázta az ügyemet ! Bárki, akivel menet közben megosztottam az élményeimet, hogyan zajlik a hitelügyintézés menete, szinte azonnal tudott egy saját rosszabb példával előállni. Így végig tudtam, hogy jó kezekben vagyok, és ez a megnyugtató érzés egy ilyen fontosságú ügy esetén talán az egyik legfontosabb. A bank ahová elirányított hasonló minőségű szolgáltatást nyújtott, nyilván az OH megválogatja, hogy mely bankfiókhoz navigál, de ehhez elengedhetetlen szükség van, hogy ők maguk jól deklarálják mit jelent az ügyfél és mire van szüksége. Csak ajánlani tudom mindenkinek !

Horváth M.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu