2015-04-15

Boldog háztulajdonos család!

Kedves Openhouse, Viktória, Adrienn!

  

Köszönettel és hálával tartozunk Feleségemmel, a Házunk megvásárlását illetően.

A rögösnek és végeláthatatlan útnak, észrevétlenül, gyorsan és séta módjára lett vége. Mindezt úgy, hogy az igényünk megfogalmazása és a kulcs átvétele között kevesebb mint 4 hónap telt el.

Profi segítséget kaptunk Tóth Viktória személyében, aki egész pontosan 2 házat mutatott meg nekünk (többre nem volt szükség mert azonnal látta azt a szeme előtt amiről mi akkor még nem tudtunk összefüggően beszélni sem). Az egyiket ingatlant is csak azért látogattuk meg, mert voltak kérdések melyeket egy 10 perces szemléltetéssel megoldott. A Kapcsolat tartás a támogatása a felkészültsége első osztályú, családias hangvétele megnyugtató, örülünk hogy barátként állt végig mellettünk. Másra soha nem bíznánk magunkat.

Szintén nem szeretnénk elmenni szó nélkül Tóth Adrienn Munkája mellett aki az első perctől „Pénztárcánk őrzője" lett és minden hivatalos papírban, ügyintézésben, a napjainkra nem egyszerű pénzügyi világban kitartóan és türelmesen tartotta a remény lámpáját. Soha ennyi kérdést nem szegeztünk embernek mint neki de erős támaszként kísért minket.

Örömmel tudunk visszaemlékezni a teljes kalandra. Szomorúak legfeljebb azért vagyunk mert új ingatlant kell keresni ahhoz, hogy a kis csapattal újból kiránduljunk egy jót.

Köszönjük a Két Hölgy, illetve az OH munkáját. Ezt hívják első osztálynak...

Üdvözlettel egy immáron boldog háztulajdonos család.

Veronika és Zoltán

Győr, 2015.04.10.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu