2016-09-16

Köszönet, Erdeiné Erika hitel ügyintézőnek!

Tisztelt Gávris Szabolcs Irodavezető Úr!

 

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni az Ön kolléganőjének, Erdei Imréné, Erikának, aki nagyszerű pénzügyi szakemberként segítette lakásvásárlásunk adás-vételét és a hitelügyintézést. Kérem Önt, tolmácsolja felé is megelégedettségünket!

 

Erdei Imréné, Erika egy olyan rátermett szakember, akinek hozzáértése és elhivatottsága példaértékű lehet a többi munkatársa számára is. Folyamatosan naprakész információkhoz juthattunk általa, hiszen elérhető volt akár telefonon, akár e-mailen, ha kérdésünk adódott. Körültekintő és alapos munkája révén a lehető legoptimálisabb pénzügyi megoldást találta meg a számunkra és kísérte a folyamatot az elejétől az utolsó pillanatig. Azt gondolom, hogy magas szakmaisága mellett hihetetlen jó személyisége is hozzájárul ahhoz, hogy ilyen elégedettek lehetünk, hiszen lelkiismeretes, precíz, pontos az ügyintézésben, abszolút objektív, egyenes, rugalmas és nem utolsó szempontból türelmes.

 

Örömünkre szolgált Vele dolgozni és az Openhouse-nak, illetve Önnek, Irodavezető Úr gratulálok, hogy ilyen szakember erősíti a csapatát. Kívánom, hogy még sok megelégedett ügyfél jelezzen ugyanígy vissza, hiszen a mai világban ez nagyon fontos.

 

 

Üdvözlettel: Koczok Ágnes

 

Szolnok, 2016. szeptember 08.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu