Priklerné Balázs Eszter

Franchise tulajdonos +36-70-627-7670 www.facebook.com/ohingatlan

Bemutatkozás

2007.augusztusában nyitottam meg a mosonmagyaróvári Openhouse irodát, második vidéki irodaként az országban. Azóta is sikeresen működünk. 

Jelenleg a pozsonyi Openhouse iroda megnyitásán dolgozom. A pozsonyi Openhouse iroda feladat lesz a magyarországi Openhouse ingatlanirodákba beadott ingatlanok  személyes, irodai prezentáció szinten való kiajánlása. Ha szeretné, hogy Pozsonyban is kínáljuk ingatlanát, javaslom adja be a területileg Önhöz legközelebb lévő Openhouse irodába exkluzív megbízásba! Válasszon irodát, válasszon kereskedőt! 

Általában a feladataim : reklámügyek intézése, szórólapok, cikkek, hirdetések online és offline megjelenések. Kereskedők munkájának a segítése, napi feladatok, problémák megbeszélése. A pozsonyi iroda megnyitása után a munkavégzésem helyszíne Pozsony lesz. Mail-ben, telefonon és skyp-on leszek elérhető, vagy személyesen.

A mosonmagyaróvári Openhouse iroda a következőkkel foglalkozik: lakossági ingatlanok ( panel és tégla lakások, családi házak, építési telkek, zártkertek), kereskedelmi ingatlanok, üzlethelyiségek, és ipari ingatlanok( csarnokok, raktárak, ipari területek) értékesítése, bérbeadásával kereshetnek meg minket.  

További szolgáltatásaink: ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány kiállítása, értékbecslés,lakástakarék pénztári szerződések, ügyvédi munka (0.5 %+Áfa)

Egyébként ha bármilyen kérdése, kételye, problémája adódik, vagy csak tanácsot szeretne kérni hívjon! ( 70 62 77 670)

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: