Németh Anett

Értékesítő +36-20-947-2124 14 db 1036 Budapest III. Ker., Lajos utca 74-76. Magyar Magyar  

Bemutatkozás

Életszemléletem a nyertes-nyertes stratégián alapszik. Ügyfeleim sikere az én sikerem is.
Segítő foglalkozásúként korábban életvezetési tanácsadással foglalkoztam, azután képzőművészeti diplomát szereztem, jelenleg az ingatlan értékesítés mellett enteriőr tervezés is szerepel a terveim közt.
Alapvető érték számomra a következetesség, a megbízhatóság, a magas szintű kommunikáció, a nyitottság és az igény a folyamatos fejlődésre.
Ahogy a családomban, úgy a munkámban is törekszem az egyensúly megteremtésére, de ezzel párhuzamosan szeretem a kihívást jelentő feladatokat is, céljaimért eredményesen dolgozom. Elhivatottságommal ingatlanértékesítőként ügyfeleim elképzeléseit is sikerre viszem. Bizalommal teli kapcsolat kialakításával szeretném ügyfeleimnek zökkenőmentessé tenni az ingatlanvásárlás és - eladás folyamatát.
 

 

Működési területem, mivel foglalkozom

Feladatom Pomázon és környékén, a pilisi régióban illetve Budapesten, Óbudán lakások, családi házak, telkek, nyaralók, ipari és befektetési ingatlanok értékesítése.

Célom, elköszönés

Ha felkeltette érdeklődését bármely Openhouse kínálatában szereplő ingatlan, vagy eladni szeretne, hívjon bizalommal a +36-20-947-2124-es telefonszámon!

Együtt sikerülni fog!

Németh Anett ingatlankínálata

Németh Anett további ingatlanjai
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu