Papp Éva

Értékesítés támogató +36-70/635-2727 www.facebook.com/ohingatlan

Bemutatkozás

Több éves banki tapasztalattal és 8 piacvezető pénzintézet legjobb ajánlataival szeretnék segíteni Önnek a lehető legjobb ajánlat megtalálásában. Legyen az lakás- vagy autóvásárlás, hitelkiváltás, CSOK igénylés, esetleg egy régóta tervezett nyaralás!

Teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással segítem Önt céljai megvalósításában, mindezt díjmentesen, örömmel! Önnek megmarad az ideje, én pedig végzem a munkám!

Működési területem, mivel foglalkozom

Pénzügyi szolgáltatásaink:

- támogatott és piaci kamatozású lakáshitelek versenyeztetése és ügyintézése
- kedvező kamattámogatású forint alapú hitelek
- állami támogatások igénybevétele
- a piacon egyedülálló módon, egy helyen megismerheti és igénybe veheti mind a négy féle lakás-takarékpénztári szolgáltatást (Fundamenta, Otp Ltp, Erste Ltp, Aegon Ltp)
- lakásbiztosítás megkötése
- fogóeszköz és beruházási hitelek garantált kamattámogatással

Célom, elköszönés

Mi levéve az Ön válláról a terhet, egy helyen intézünk mindent, általunk pedig kiemelt ügyfelei lehetnek a pénzintézeteknek. Ügyfeleink olyan banki kedvezményekben részesülnek, melyek az önálló ügyintézés folyamán nem vehetőek igénybe.

A fent említett szolgáltatásokat nem csak az Openhouse által vásárló ügyfelek igényelhetik, abban az esetben is szívesen látjuk, ha csak a pénzügyi szolgáltatások iránt érdeklődik!

Forduljon hozzám bizalommal a fenti elérhetőségek bármelyikén amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy bővebb információra lenne szüksége!

Keressen bizalommal, nálunk Ön a legfontosabb!

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: