Advetico Költöztetés Eger

Költöztetés +36-70-627-2715 www.facebook.com/ohingatlan

Bemutatkozás

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tudatjuk, hogy az ingatlan közvetítés, az ingatlan finanszírozás, az ügyvédi szolgáltatás és az energetikai tanúsítvány elkészítése mellett, annak érdekében, hogy még szélesebb körben tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit, bővítettük szolgáltatásaink körét, így a jövőben már a költöztetésben is ügyfeleink rendelkezésére állunk!

Ehhez egy hozzánk hasonlóan dinamikus és profi csapat, az Advetico Költöztetés Eger csapata működik közre partnerünkként!

Társaságuk 2014-ben alakult, fő tevékenységük a költöztetés, valamint tehergépjárművek, személyautók, és vontatmányok bérbeadása. Az elsődleges céljuk, hogy minél több elégedett megrendelőt szerezzenek, akik lojalitást élveznek újbóli megrendeléseik során.

Cégük több méretű zárt ponyvás vagy dobozos teherautóval rendelkezik kifogástalan műszaki állapotban, magas színvonalú rutinnal rendelkező, fiatal munkatársaik pedig lendületes, de pontos és hatékony munkát végeznek.

Célom, elköszönés

Bízunk benne, hogy ezen a terülten is hatékonyan tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit!

A fent említett szolgáltatást nem csak az Openhouse által vásárló ügyfelek igényelhetik, abban az esetben is szívesen látjuk, ha csak a költöztetés iránt érdeklődik!

Engedje meg, hogy levegyük a terhet a válláról! Bízza ránk a nehéz munkát!

Keressen minket telefonon vagy emailben és kérjen egyedi árajánlatot!

Az Openhouse Eger és az Advetico Költöztetés Eger Csapata

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: