Hegedűs Gábor

Értékesítő +36-70-646-17-92 www.facebook.com/ohingatlan

Bemutatkozás

Tisztelt Hölgyem, Uram !

Hegedűs Gábor vagyok. 1989.03.20. Budapesten láttam meg a napvilágot. Gyerekkorom nak köszönhetem azt a fajta városismeretet, amit most munkám során kamatoztatni tudok.

Iskoláim befejeztével a versenysport ot abbahagyva külföld re költöztem, hogy képezzem magam. Számos megpróbáltatás és akadályt legyőzve úgy éreztem 2 évvel ezelőtt, hogy eljött az ideje annak, hogy hazatérjek , és fejlődésemet illetve az összeszedett tudásomat itthon kamatoztassam! Hála a sportnak, egy igazán talpraesett fiatalembernek tart a környezetem , aki a kihívásokat és stresszt keresve tudja nap mint nap a legjobbat kihozni magából. Rengeteg emberrel ellentétben én igazán embercentrikus vagyok, személyiségemnek köszönhetően igazán könnyen tudok kapcsolatot teremteni, amit az eddigi vendégeim, kollégáim mindig megháláltak bizalmukkal és szeretetükkel.

Az ingatlan az egyik legjelentősebb befektetés életünkben ezért érzem nagy kihívásnak ügyfeleimnek mindig pontos, személyre szabott profi megoldást nyújtani.

A nyereség alkotta vágy az, ami elkísér minket mindennapjainkban! Tiszteljen meg bizalmával, és segítek megtalálni a legjobbat, hiszen a lojalitás felbecsülhetetlen érték !

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: 06-96/527-675   Fax: 06-96/527-674   E-mail: