Openhouse Pozsony Ingatlaniroda

Pozsonyi járás /Bratislavsky kraj
0 Pozsony /Bratislava, 85101 Bratislava, Halova 3426/5.

+421-903-425-947 https://www.facebook.com/ohingatlan

Hétfő-péntek: 9-14
Illetve előzetes egyeztetés alapján.

Iroda bemutatása

2014. április elején nyitottuk Pozsonyban, a mosonmagyaróvári Openhouse 7 évnyi üzemeltetési tapasztalata mellett a második irodánkat.

Azoknak az ügyfeleinknek nyitottuk az irodát, akik már rendelkeznek Magyarországon ingatlannal . Számukra szeretnénk az ügyintézést megkönnyíteni.

Könnyebbséget jelent azoknak az érdeklődőknek , kereső ügyfeleknek , akik magyarországi ingatlanokat keresnek-akár országszerte is. Irodai prezentáció keretében akár  a Magyarországon működő Openhouse irodák teljes adatbázisába betekintést kaphat az érdeklődő. Az irodai prezentáció után Magyarországon előre egyeztetett időpont után várja a területileg illetékes iroda kereskedője, és a tulajdonosok az érdeklődőt. Az Openhouse kereskedői az adásvételei szerződés megkötéséig, lezárásáig kíséri a vásárlókat.Az érdeklődőknek az ingatlanok megtekintésén és a megfelelő kiválasztásán kívül más dolguk nincs. Az adásvételi szerződés megszervezését, ügyintézését az Openhouse kereskedői végzik. Kérésre lefordíttatjuk az adásvételi szerződéseket, anyanyelvükön olvashatják az új tulajdonukról szóló okiratot.

Magyarországi ingatlanvásárlás után általában a következő kérdés a közüzemi órák ( gáz, víz, villanyórák) átírása , lakcímkártya ügyintézés és orvosi ellátás ügyintézése. Ezeken a területeken hasznos gyakorlati tanácsokkal tudjuk ellátni vásárlóinkat, kérésre-térítés ellenében- tolmácsot tudunk biztosítani, aki segít az ügyintézésben Magyarországon.

Ha Pozsonyban szeretné hirdetni magyarországi ingatlanát az alábbi elérhetőségen jelentkezzen!

Várjuk önöket, látogassanak el hozzánk Pozsonyban, a Halova utca 5-ben. (3426) Előzetes telefonos egyeztetés szükséges! +36 70 62 77 670, +421 903 425 947

 

Aktuális híreink

2016. február 29.
Milyen tippjei vannak az értkéseítők...

Talpraesettség, empátia, jó kommunikációs képesség , és felkészültség.

Részletek
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: