5 148 000 Ft

Környe, Eladó Telek (#129642)

+8 kép
Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Telek
Telek mérete: 792 m2
Közművek: Összközműves

Kihagyhatatlan ajánlat

Tatabányai Openhouse ingatlan iroda eladásra kínálja a 129642 –es referencia számú Üdülőtelket Környén.

A telek hivatalos minősítése üdülőövezet, az üdülőparki telkek beépíthetősége a hatályos önkormányzati szabályzás alapján 20-30% közötti telektípustól függően, egységesen 4.5 m maximális építménymagasság mellett. A rendelet szintén szabályozza a telkenként megtartandó minimum 50% zöldterület meglétét.

 

5 148 000 + ÁFA

További telkek megvásárolhatóak 673 nm - 2018 nm- ig - 4.660.500.- Ft + ÁFÁ-tól - 25.680.000.-Ft-ig + ÁFA

 

 

Jellemzők

Az üdülőtelek közvetlenül a tó körül helyezkedik el.  Zúzott kővel burkolt út vezet a telekhez. A telken víz, csatorna, átemelők, villany, gáz, csapadékelvezető nyílt és burkolt árkok, beállók, földalatti vízgyűjtő rendszer került kiépítésre. Telekommunikációs rendszer és a térvilágítás kiépítése is megtörtént

Az értékesítés során közös költség kerül megállapításra, mely nem csupán a közös tulajdonban lévő strand használatát, hanem az Üdülőpark fenntartását is fedezi.

Komárom Esztergom megye székhelyétől, Tatabányától 10 km-re fekszik, Budapest és Győr között félúton, az M1 autópályától kb 15km-re.

A körbekerített telken a lakók nyugalmát és biztonságát a 0-24 órában aktív portaszolgálat és zárt láncú kamerarendszer segíti és biztosítja.

Megyében egyedüli lehetőségként élvezheti az exkluzív homokos strand nyújtotta fürdési lehetőséget, a közel 10 hektár alapterületű kristálytiszta tóban. Családjával biztonságos körülmények közt élvezheti a vízpart adta lehetőségeket, valamint aktív pihenést biztosítanak a kialakított zöldterületek, sétányok, leendő játszóterek és sportpályák. A gyönyörű táj ideális kirándulóhely a gyalogos, a lovaglást kedvelő és a kerékpározni vágyók számára.

A 10 hektáros tavon, ami gazdag a különféle halfajokban, (mint például: Ponty, Amur, Keszeg, Süllő, Tavi Pisztráng, Harcsa.) szükséges engedély kiváltásával Ön kényelmesen horgászhat. Csónakázásra és egyéb vízi sportok űzésére is van lehetőség.

Győződjön meg személyesen is az Üdülőpark nagyszerű adottságairól, keressen minket lenti elérhetőségeink bármelyikén és örömmel állunk rendelkezésére egy személyes bejárás keretében! A garantáltan lenyűgöző élmény után nem lesz kétsége afelől, hogy telkeink a legmegfelelőbbek az Ön számára is!

 

Amennyiben a 129642 -es referencia számú eladó üdülőparki telket, vagy bármely a kínálatunkban található telek felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitelügyintézőnk banksemleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére.

Alaprajz

Raffai Mónika Nikoletta Raffai Mónika Nikoletta
Raffai Mónika vagyok a tatabányai Openhouse iroda...
Ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Hitelkalkulátor


Szemenyei Judit Hitelspecialista Szemenyei Judit Hitelspecialista
Közgazdászként, több éves banki és...
Ingatlanfinanszírozási szakértő
+36-70-639-2265
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: