Miért az Openhouse?

2018-10-02 | Openhouse Sárvár-Celldömölk Ingatlaniroda

Ingatlaneladás biztonságban


Sokan még ma sem tudják, milyen összetett szolgáltatásokkal segíti az adásvételt az Openhouse, amely az eladás vagy a vásárlás gondolatától az adásvételi szerződés aláírásáig ott áll ügyfelei mellett. Ehhez pénzügyi szakember, ügyvéd, értékbecslő, statikus is rendelkezésre áll, sőt, igény esetén akár a költözésben is tud segíteni. Az egyik legnagyobb segítség talán a teljes körű, bankfüggetlen hitelügyintézés, amely 15 pénzintézet legjobb ajánlatai közül segít kiválasztani az ügyfél lehetőségeinek, igényeinek leginkább megfelelőt.
A szakértő segítség további nagy előnye a biztonság: ha profi ingatlanközvetítő mellett döntünk, nem juthat be bárki az eladás előtt álló otthonunkba, csak potenciális, leinformált, fizetőképes érdeklődők, amivel rengeteg időt és fáradságot is spórol nekünk az ingatlaniroda.

Nem csoda, hogy rengeteg a visszatérő, hűséges ügyfél, aki már a sokadik ügyletet bízza az Openhouse szakembereire, vagy ajánlja jó szívvel az irodát ismerőseinek.

Az Openhouse-hálózatot megalapító testvérpár, Molnár Szabolcs és Molnár Kristóf – akik Győrben az elsők között alapítottak irodát 2005-ben – az Egyesült Államokban tanulták a profi ingatlanértékesítés mesterfogásait. Hazatérve olyan sikeresen alkalmazták őket, hogy azóta már másolják az irodáikat sikeressé tévő know-how-t, szakembereiket pedig előszeretettel környékezik meg a konkurens irodák…

Az ingatlanhálózat kínálta karrierlehetőség már sokaknak biztosított új életpályát, számos értékesítője a legkülönbözőbb szakmából érkezett, hogy valami újba, izgalmasba, és nem utolsósorban jövedelmezőbe kezdjen.
Az Openhouse, mint Magyar­ország legdinamikusabban fejlődő ingatlanhálózata ambiciózus értékesítőket keres. Olyanokat, akik szeretik a pörgős munkát és életmódot, jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességgel rendelkeznek, és hajlandók tanulni, képezni magukat a siker érdekében. És persze szeretnek kiemelkedően keresni, hiszen az Openhouse-nál erre minden esélyük megvan.
 Persze nem mindenki alkalmas erre a munkára, elengedhetetlen a jó kommunikáció, a pszichológiai érzék, és nem árt a helyismeret sem, de aki sikerrel veszi az akadályokat, annak mindent biztosítunk a fejlődéshez. Értékesítőink belső képzéseken sajátíthatják el a szakma alapjait – jogi és műszaki alapismereteket, értékesítési technikákat –, majd OKJ-s képzésen tanulhatnak tovább, mentorprogramunkban pedig a gyakorlatban leshetik el a legjobbaktól a mesterfogásokat. Ezután csak rajtuk múlik a siker! Nálunk akár félévenként előreléphetnek a tehetséges értékesítők, s mentori, vezető mentori, junior menedzseri, sőt, irodavezetői pozícióba kerülhetnek.
 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: