IDEGENVEZETŐ A HITELEK VILÁGÁBAN

2017-03-21 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Gyakran halljuk a hétköznapjainkban, hogy a leghatékonyabb megoldások mindig személyre szabottak: személyre szabott gyógymód, -étrend, -edzésterv, és személyre szabott pénzügyi megoldások… Mennyire lehet ez valós, mikor az, aki a „személyre-szab”, ő is egy bizonyos diétát, márkát, vagy pénzintézetet képvisel? Talán ismeri versenytársai ajánlatát, és át is átküldene minket a konkurenciához, ha számunkra ott kedvezőbb megoldást nyújtanak?

A pénzügyi és ingatlan szektorban van olyan cég, aki elérte ügyfelei számára, hogy kapjanak díjmentesen egy idegenvezetőt, aki független szakértőként kíséri őket a megoldás felé, átvállalva az ügyintézéssel járó kellemetlenségeket. Ezért is választják az ingatlantulajdonosok az Openhouse zalaegerszegi irodáját, így nem kell tartaniuk, hogy elmarad az adás-vétel, mert a vevőjük biztos lehet a pénzügyi lehetőségeiben.

„Általában lakásvásárlás kapcsán köteleződünk el több tíz évre a bankok felé. A hosszú távú pénzügyi döntések a leginkább kockázatosak a családok számára. Egy – egy bank ajánlata közt milliónkét 2-3ezer forint különbség is lehet, ami tíz millió forint esetén, akár havi 20-30ezer forint eltérést is jelent.” – Almási István az Openhouse zalaegerszegi ingatlaniroda hitelszakértőjét idézve.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: