Lakás és hitel, egy helyről, biztonságosan

2016-09-20 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Zalaegerszegi ingatlanok adás vételében meghatározó szereppel bír a lakáshitel. Az elmúlt évek negatív hitelpiaci tapasztalatai után felértékelődött a hitelszakértők szerepe a magánemberek hitelügyintézésében.

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat kezdetektől díjmentesen kínálja ügyfeleinek a hitelszakértői szolgáltatásokat. Az eladók számára fontos, hogy finanszírozási oldalról felkészített érdeklődőknek mutassák be ingatlanjaikat az értékesítők.  A vevőiknek is előny, ha a hitel ügyintézés és a vásárlás egy helyen megoldható.

Almási István az Openhouse zalaegerszegi irodájának hitelszakértője teljes körű ügyintézés keretében, nap mint nap tájékoztatja ügyfeleit, hogy mitől biztonságos egy lakáshitel.
„Attól, hogy kiszámítható és a lehetőségeinkre van szabva. Nagyon kedvező áron használhatjuk manapság a hitelintézetek pénzét, ha a számunkra megfelelő hitelkonstrukciót választjuk. Azzal is csökkenthetjük hitelköltségeinket, ha kihasználjuk a lakáshitel mellé igényelhető állami támogatásokat. ”  - Almási István, az Openhouse szakértője 7 éve áll az iroda ügyfeleinek szolgálatában. Bank-független hitelközvetítőként jól ismeri a pénzintézetetek ajánlatait, így kedvezően személyre tudja szabni a finanszírozási megoldásokat. 

Mikor vegyük igénybe hitelszakértő szolgáltatásait? 
A szakértő úgy fogalmazta meg, hogy a lakásvásárlás gondolatának megjelenésekor pénzügyileg alaposan meg kell tervezni a vásárlási folyamatot. Ehhez az ügyfél által igényelt hitelt is elő kell készíteni. A hitelképesség felmérésével, a célok nagyságának meghatározásával, biztonsággal vághatunk bele a vásárlásba, és már csak a megfelelő ingatlan kiválasztására kell koncentrálnunk.

Nem véletlenül alkotnak jól működő csapatot az Openhouse zalaegerszegi irodájában az ingatlanértékesítők a bank-független hitelszakértővel. Nagyban megkönnyíti a lakások értékesítését, mikor a vevő a megfelelő ingatlan kiválasztásakor már tisztában van a pénzügyi lehetőségeivel, így biztonsággal tud kötelezettséget vállalni, azaz adásvételi szerződést kötni.
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: