Aktív jelenlét az ingatlanpiacon és aktív jelenlét a közéletben.

2016-08-29 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az Openhouse zalaegerszegi csapata nyáron sem volt tétlen - aktív jelenlét az ingatlanpiacon és aktív jelenlét a közéletben.

Az íróasztal mögül kimozdulva az Openhouse értékesítői nem csak üzleti, de közösségi élményeket is szereznek ügyfeleiknek. Mikor egy iroda kiáll egy városi, vagy saját rendezvényen és eredményesen zárja a programját, azzal hitelességét is alátámasztja, hiszen csak pozitív megítélés esetén tudja ezt megtenni.

Az Openhouse zalaegerszegi csapata az idén több rendezvényen vett részt, többek közt az AquaCity jótékonysági főzőversenyén kóstolhatták a vendégek a pincepörköltjüket, és a Kéklámpás Ördögök Motorostalálkozóján támogatóként vett részt.

A nyaralás és a szabadtéri programok mellett fontos volt sok családnak az idén is, hogy szeptemberben már az új otthonukból indítsák iskolába a gyerekeket, és az őszi hónapok már egy új otthon melegében kezdődjenek.

A zalaegerszegi ingatlanpiac nyáron sem pangott.  Az Openhouse zalaegerszegi csapata az idén is azon dolgozott, hogy az eladó lakások minél hamarabb megtalálják az új tulajdonosaikat, és ügyfelei számára biztonságot nyújtva, az állami támogatások és banki hitelek útvesztőjében célhoz kísérte az ingatlan vásárlókat.

 „Könnyen megtaláljuk a hangot ügyfeleinkkel..”   -  Bizalmi kapcsolat kialakítása fontos, nagy terhet vesz le az ügyfél válláról, ha bizalommal tud fordulni értékesítőjéhez.

Egy ingatlanvásárlás kapcsán több szakmában kell otthonosan mozogni ahhoz, hogy gördülékeny és eredményes legyen az ügylet. Sokan megtapasztalhatták, hogy a hirdetés feladásán túl mennyi fontos mozzanata van az adásvétel folyamatának, ahol veszélybe kerülhet az ügylet. Az ingatlanszakember biztonságot kell, hogy nyújtson - segítség az ártárgyalásban, tájékoztatja a feleket az ügymenetről, előkészíti az adásvételt.

2016 nyarán nagyban frissült az ingatlan kínálat az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat zalaegerszegi irodájánál, ahol 12 munkatárs áll az ügyfelek rendelkezésére, és közel 600 ingatlant képviselnek.

A portfólió aránya vegyes. Egyre több használt lakás kerül a kínálatba, az építési telkek Zalaegerszegen és környékén is lehetőséget adnak az állami támogatások kihasználására. Mind a magasabb, mind az alacsonyabb értéket képviselő családi házak jelen vannak az iroda által az ingatlanpiacon. A változó életforma, a családlétszám változása, a folyamatosan megjelenő új igények körforgást teremtenek az ingatlanpiacon, ezzel lehetővé téve az igények folyamatos kielégítését és egyben az Openhouse szolgáltatásainak szükségességét.

 

Zalaegerszeg, Mártírok útja 41.

Telefon: 06 92 / 510 – 210

Weboldal: www.zalaegerszeg.oh.hu
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: