Melyik a megfelelő Önnek?

2016-02-29 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Függetlenül attól, hogy életünk épp mely szakaszánál tartunk, a lakhely kiválasztása fontos hatással van a jövőnkre. Az otthon kiválasztásánál sok szempontot kell megvizsgálnunk, mielőtt kiválasztanánk az ingatlant. Minden ingatlan típusnak megvannak az előnyei és a hátrányai.

A társasházi lakásoknál figyelembe kell vennünk, hogy csak korlátozott mértékben átalakíthatóak át. Azonban az ilyen típusú lakások alacsonyabb árral rendelkeznek és fenntartási költségeik is kedvezőek. Előnyösek egyedülállóknak, pároknak és nyugdíjasoknak.
A lakóparknak számos előnye létezik, hiszen az itt található ingatlanok igényesen kialakított és rendezett környezetben várják a leendő lakókat. Fenntartási költségei magasabbak azonban családbarát környezet, nagyobb magántér jellemzi. Lakóparki lakások esetében már nem csak egyedülállóknak, pároknak, kisebb családoknak is ideális.
A családi ház esetében - az anyagi ráfordítás függvényében - majdhogynem szabadon bővíthető, ha gyermek születik, ráépítéssel vagy például a tetőtér beépítésével tetszőlegesen növelhetjük a helyiségek számát. Nagy családok számára tökéletes választás.
Azonban sok tényező figyelembe vétele mellett az is fontos kire bízzuk ingatlan ügyeinket.
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: