Saját otthon 3 millió forint alatt!?

2015-11-02 | Openhouse Sárvár-Celldömölk Ingatlaniroda

A hírek mostanság nem szólnak másról a hazai lakáspiac tekintetében, minthogy mennyire mentek fel az árak, elképesztő a száguldás, egyes helyeken 20-30%-os az árak növekedése. Ami igaz is, de csak részben! Vannak ugyanis olyan területek és ingatlanok, amiket még mindig aprópénzért kaphat meg akár a költözni vágyó család, akár egy befektető.

Persze egyből rávághatja bárki, hogy de milyen ingatlanok ezek és hol vannak, biztosan nem a Rózsadombon. Az olcsó házak és lakások valóban nem Buda szívében vannak, de azért közel sem érdemes egy közepes állapotú, valamelyik nagyobb megyei jogú város szomszédságában lévő települést leírni, hiszen akár lakni szeretnénk, akár befektetni, sokszor igazi gyöngyszemek között szemezgethetünk.

Az egyik ingatlaniroda kínálatában található több mint 600 eladó otthon közül például több mint 50 darabot hirdetnek 3 millió forint alatt, de ha kicsit tágabbra nyitjuk a pénztárcánk és a fantáziánk, akkor az 5 millió alatti kategóriában már több mint 150 potenciális jelölt között válogathatunk.

Az ilyen ingatlanokra persze, teljesen természetesen, legtöbbször nem árt költeni némi plusz pénzt (1-2 milliót) felújítás gyanánt, akár mi szándékozunk hosszú távon a házban élni, akár kiadási céllal vásároltuk. De ez egy 25 millióba kerülő budai használt polgári lakással sem lenne másképp, úgyhogy ebből a szempontból egyik opció sem élvez sem előnyt, sem hátrányt.

Forrás: http://www.ingatlanhirek.hu/hir/Sajat-otthon-3-millio-forint-alatt/45589/

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: