Sikeres felelősségvállalás az Openhouse-nál

2015-08-10 | Openhouse Győr - Verseny utca

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat idén úgy döntött, hogy nem csupán CSR (Corporate Social Responsibility) jelleggel vállal társadalmi felelősséget, hanem olyan módon segít nonprofit szervezeteknek, hogy annak társadalmi haszna is legyen. A nyugaton már elterjedt CSV (Creating Shared Value) fogalom mögött ezúttal számok is vannak.

Az Openhouse május első hetében több száz civil szervezetnek, egyesületnek küldte ki felhívását, amihez több pályázatközlő honlap, társadalmi szervezet sajtósa is csatlakozott és adta tovább. A felhívás lényege az volt, hogy a szervezetek olyan támogatásra jelentkezzenek, amelyhez az Openhouse professzionális szaktudásával tud segíteni. Jelesül ingatlanok felújításával-bővítésével-szépítésével kapcsolatos igényekkel, gyermekek és családok lakhatásának biztosításával és hasonló elképzelésekkel lehetett az Openhouse-hoz fordulni.

 

Összesen 68 értékelhető és érvényes pályázat érkezett az egy hetes határidő alatt:

 

Bács-Kiskun

1

Békés

2

Fejér

2

Győr-Moson-Sopron

2

Hajdú-Bihar

7

Komárom-Esztergom

3

Pest

22

Somogy

2

Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok

6

Vas

2

Veszprém

1

Zala

3

határon túli

2

Dél-Alföld

4

Észak-Magyarország

9

 

 

Bár az Openhouse eredetileg egy projekt kivitelezését vállalta, kihasználva országos lefedettségét, tekintettel a pályázatok nagy számára felhívta irodáinak figyelmét a lehetőségre. Így várható, hogy a közeljövőben több benyújtott pályázat is megvalósulhat – melyekről folyamatosan beszámolunk.,

 

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: