Jelzálog alapú HITEL!

2013-12-16 | Openhouse Mosonmagyaróvár Ingatlaniroda

Elöljáróban a legfontosabb: az Openhouse mosonmagyaróvári irodájában a hitelügyintézés mindenki számára teljesen ingyenes! De nézzük, ki kaphat Magyarországon banki, jelzálog alapú hitelt?

Alapvető kitétel, hogy a hitelfelvevő sem aktív, sem passzív BAR listás nem lehet. Rendelkezik három (külföldi munkavállalás esetén négy) hónapos folyamatos munkaviszonnyal, munkabére számlára érkezik, nettó jövedelme több mint kétszer magasabb a törlesztőrészlet összegénél és be tud mutatni magyar hatóság által kiállított, érvényes lakcím és adókártyát. Ezek a feltételek a külföldi állampolgár esetében is.

A bank hitelezéskor megvizsgálja a zálognak felajánlott, megvásárolni kívánt ingatlant. Lényeges, hogy az ingatlan melyik településen helyezkedik el. A hitelintézetek más elbírálás alá helyezkednek a nagyobb városokban, mint a kisebb falvakban. Ez azért van, mert a különböző településeken lévő ingatlanok forgalmi értéke más és más.

Az ingatlannak műszaki szempontból is forgalomképesnek kell lennie, fontos, hogy lakható és statikailag stabil legyen.

A jelenlegi jogszabályok előírják, hogy az ingatlan vételárának a 25%-ával önerőként rendelkeznie kell a vásárlónak. Ha valaki ezzel az összeggel nem rendelkezik, lehetséges ezt hitelként felvenni, amennyiben magas jövedelemmel rendelkezik, valamint pót ingatlant tud felajánlani fedezetként.

Valójában nagy vonalakban ezek az általános tudnivalók, de minden eset egyedi. Ezért mielőtt lényeges döntésre szánná el magát, jöjjön el és kérdezzen! A mosonmagyaróvári Openhouse iroda napi kapcsolatban van a hitelintézetekkel, folyamatosan figyeli az érvényben lévő akciókat.

Minden hiteligénylést személyes megbeszélés után nyújtunk be. Egy ügyet több banknál is részletesen átbeszélünk, így tudjuk az Ön számára a legjobb feltételeket biztosítani.

Időt, energiát spórolunk Önnek és a tapasztalatunkat adjuk! Az Ön sikeres hitele a mi jó hírünk!

Tisztelettel: Tresó Tamás tel.: 70/341-75-18 e-mail: tamas.treso@oh.hu

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: