Aki először dolgozott meg a szerencséjéért…

2012-12-21 | Openhouse Sárvár-Celldömölk Ingatlaniroda

Interjú Németh Gabriellával, a Matrica-kampány nyertesével Sárvári értékesítőnk, Németh Gabriella nyerte az Openhouse idei kampányát 112 db kiragasztott, és beregisztrált matricájával. Ajándékát az i-Phone 5–ös okos telefont december 21.-én vette át a győri irodában Molnár Kristóf ügyvezető igazgatótól.

-          Gabi, mióta dolgozol az Openhouse-nál?

-          Ez az első munkahelyem. Idegenforgalmi végzettséggel vágtam bele az ingatlanszakmába. Dr. Pusztai Ildikó irodavezető volt a mentorom, s talán neki is köszönhető, hogy 3-4 hónap után beértek az első ügyleteim.

-          Minek köszönheted a sikert ezen a pályán?

-          Kitartásomnak és a szorgalmamnak. Fontos számomra a pozitív visszajelzés. Szeretem, amit csinálok, élvezem a változatosságot, hogy nap, mint nap új embereket ismerek meg. Fontos vagyok nekik, mert életük legnagyobb döntésében kérnek tőlem tanácsot. És, egyébként bevonzom a sikert. Így volt ez a matricakampány esetében is, ugyanis Kristóftól első kézből hallottam a játékról egy képzésen. Szemben ült velem, s rögvest mondtam is neki, hogy „Na, én ezt biztos megnyerem." Míg a többiek mosolyogtak, bólogattak, addig ő gratulált az elszántságomhoz. Ez a nemes gesztus adott erőt nekem ahhoz, hogy végigvigyem, amit elhatároztam.

-          No, persze a célod eléréséhez ennél kicsit több kellett. Mesélj a mindennapi munkáról!

-          Családomnak, a barátoknak, munkatársaknak ragasztottam először, mint mindenki. Az első forduló után 58 darabszámnál tartottam, s utánam csak jól leszakadva, 12 -vel következett a második. A kollégáim ekkor már látták, hogy esélyes vagyok. Ancsin Zitával előzgettük egymást a második fordulóban. A harmadik etap vége előtt gondoltam, felhívom, mit remél, de aztán mégsem tettem, nehogy rájöjjön, mennyire izgulok. Az utolsó napokban már tényleg ideges voltam.

-          Hogyan könnyíti meg a munkádat az új telefon?

-          Eddig egyszerűbb készülékem volt, ezért nagyon vágytam rá, hogy lecserélhessem. Most akár irodán kívül is elérem az levelezésemet, az internetet, könnyebben fotózhatok.

-          Kit hívsz rajta először?

-           Természetesen Ildikót a köszönettel.

-          Általában szerencsés vagy?

-          Sokszor nyertem már kisebb értékű dolgokat különböző játékokban, de eddig a csillagzatom kedvezett nekem. Most először dolgoztam meg a sikerért. Boldog vagyok, köszönöm Openhouse!

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: