"Kell még egy mosoly!"- Segíts a nehéz sorsú családokon Te is!

2012-12-02 | Openhouse Mosonmagyaróvár Ingatlaniroda

"Kell még egy mosoly!"- Segíts a nehéz sorsú családokon Te is!

Rendkívül mozgalmas évet tudhatunk a hátunk mögött idén is. Az adventi időszak beköszöntével gyakran gondolkozunk el azon, mi mindent cselekedtünk, és hogy tehetünk-e még valamit, amivel segítünk másoknak. Kollégáimmal úgy döntöttünk, idén első ízben megpróbálkozunk azzal, hogy szervezett formában segítünk a városunkban azoknak, akik önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetben. Mindannyian tudjuk, hogy rendkívül kemény időszakot élünk. Bár a világot megváltani nem tudjuk, de kevéske jóakarattal nagyon sokat lendíthetünk mások sorsán. Bár a problémákat maradéktalanul nem tudjuk megoldani, egy-egy mosoly máris több mint a semmi! És valójában mindenki tud segíteni, csak akarni kell!!! Idén az átmenetileg bajba jutott többgyermekes családokat szeretnénk megörvendeztetni! A kollégák segítségével már gyűjtöttünk jó néhány megunt gyermekjátékot, valamint tartós élelmiszerekkel, zöldséggel, gyümölccsel szeretnénk hozzájárulni a boldogulásukhoz. Mert most erre van szükségük.

**************************************************

AMENNYIBEN TE IS SZERETNÉL SEGÍTENI EGY CIPŐS DOBOZNYI MEGLEPETÉSSEL, MARÉKNYI SZALONCUKORRAL, VAGY AKÁR EGY-KÉT ÜVEG LEKVÁRRAL, VÁRJUK NAGYLELKŰ ADOMÁNYODAT A MOSONMAGYARÓVÁRI OPENHOUSE IRODÁBA!

***************************************************

A kedves felajánlásokat december 15-ig várjuk, és az összegyűjtött élelmiszert, játékot, meglepetés ajándékokat még karácsony előtt összegyűjtve, díszítve juttatjuk el a Családok Átmeneti Otthona részére. Rád is számítunk! :-) Kérlek oszd meg az infót ismerőseiddel!

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: