Praktiker

2012-04-03 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

A profik választása!! Az Openhouse-zal duplán is jól jár! A három ajándékkupon ráadásul amolyan Jolly Joker, hiszen azt a három terméket, amire rámutat az Openhouse-ügyfél, 10 százalékkal olcsóbban viheti haza a zalaegerszegi Praktikerből, legyen szó festékről, csempéről, egy-egy dekoratív lámpáról vagy mondjuk egy étkezőasztalról. Mi több: az árengedmény tovább növelhető, hiszen a kedvezmény az akciós termékekre is vonatkozik.

A profik választása

Az Openhouse-zal duplán is jól jár

Mától még inkább megéri az Openhouse zalaegerszegi vagy keszthelyi irodájában ingatlant vásárolni vagy bérbe adni, hiszen az ingatlanközvetítő iroda március 14-től ezen ügyfelei számára kedvezményre jogosító kuponokat ad ajándékba, amelyeket a megyeszékhelyi Praktiker Áruházban lehet beváltani.

Az árengedmény minden időben jól jön, lakásvásárláskor azonban kiváltképp. Akkor is, ha felújítani szeretnének, akkor is, ha azon gondolkodnak, hogyan rendezzék be, hogyan csinosítgassák frissen vásárolt otthonukat, s akkor is, ha eldöntötték: bérbe adnák tulajdonukat.

A három ajándékkupon ráadásul amolyan Jolly Joker, hiszen azt a három terméket, amire rámutat az Openhouse-ügyfél, 10 százalékkal olcsóbban viheti haza a zalaegerszegi Praktikerből, legyen szó festékről, csempéről, egy-egy dekoratív lámpáról vagy mondjuk egy étkezőasztalról. Sőt, aki kertes házat választott, akár egy fűnyíróhoz vagy bozótvágóhoz is 10 százalékkal olcsóbban juthat hozzá. Mi több: az árengedmény tovább növelhető, hiszen a kedvezmény az akciós termékekre is vonatkozik.

Mindez persze csak hab a tortán, hiszen azzal, ha profikra bízza ingatlanügyeit, önmagában is jól jár: az Openhouse zalai ingatlanspecialistái ugyanis képesek megtalálni azt a lakást vagy házat, amelyet az ajándékba adott kupon segítségével szívesen csinosítgat majd, s meglelik azt a bérlőt, aki pont olyan ingatlant keres, amelyet ön kínál.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: