Szegedi Halászlé a’la Openhouse

2011-09-09 | Openhouse Győr - Verseny utca

Szeptember első hétvégéjén, immár tizenötödik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szegeden.

A rendezvény célja idén is a híres szegedi halászlé főzési hagyományainak tovább örökítése és a hal - mint egészséges étel - népszerűsítse volt. Vállalati-, családi- és amatőrcsapatok, mesterszakácsok, a politika, közélet és sport kiemelkedő szereplői csillogtatták főzőtudományukat a Tisza-parti városban. Természetesen az eseményről nem hiányozhatott az Openhouse szegedi irodájának csapata sem, akik 9 értékesítővel álltak be a halászléfőzők közé, az általuk meghívott vendégekkel együtt közel 70 ember kóstolta meg a 20 kg hal felhasználásával készült, fergeteges szegedi étket - a'la Openhouse.

Ingatlanos csapatunk már a verseny kezdetén megalapozta a hangulatot, hisz céges logóval tarkított egyedi pólóikban, céges autóikkal vonultak ki a halászléfőzés helyszínére. A srácok lelkesedése nagy sikert aratott, hisz számos érdeklődőt vonzott konyhaművészetük, többen pedig fényképezkedtek az értékesítőkkel és céges autóikkal.

Aki az evés mellett más szórakozásra is vágyott, részese lehetett a kézműves vásár nyüzsgő forgatagának, vagy az extrémebb programok - sétarepülés, hőlégballonozás -  közül választhatott kedvére valót.  Koncertek és egyéb szórakoztató műsorok is porondra kerültek a háromnapos rendezvényen, mely az ország számos területéről vonzott látogatókat.

Az Openhouse céges csapata tehát a versenyen nagy sikert aratott, a mesterien elkészített halászlével méltán bizonyították, hogy ők valóban Profik - a főzésben is!

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: