Az oroszok már az adatbázisban vannak…

2011-05-05 | Openhouse Győr - Verseny utca

Köztudott tendencia már a rendszerváltás óta, hogy az orosz milliárdos társadalom előszeretettel fedezi fel magának Európa rejtett értékeit. Ingatlanos szemmel ez különösen jó hír, hiszen igényes, magas színvonalú, komoly, fizetőképes kereslettel számolhatunk.

Egyre gyorsabban emelkedik az orosz ingatlanvásárlók külföldi ingatlankereslete, mivel a vagyonos befektetők külföldi otthonokkal kívánják változatossá tenni portfóliójukat.

Az International Residence című ingatlan magazin nemrég elkészített kutatásából kiderült: a moszkvai nemzetközi befektetési show-n a látogatók mintegy negyven százaléka tervezte, hogy külföldi ingatlant vásárol 100 és 250 ezer euró közötti értékben. További tizenegy százalék gondolkodott 500 ezer eurós ingatlanvételen. A moszkvai vásárlók legnépszerűbb desztinációja Bulgária, amit szorosan követ Spanyolország, majd Törökország, de Magyarországot is kezdik egyre inkább felfedezni. A tehetős befektetők emellett a fejlődő országok ingatlanpiacai iránt is érdeklődnek.

Jó hír tehát, hogy ez a kereslet már Magyarországon is megjelent! Egyre többen keresik fel hazánkat természeti és épített adottságai miatt.

Az Openhouse móvári franchise partnerei, Tresó Tamás és Tresó Eszter elmondták, hogy ők is kaptak megkeresést igényes, magas színvonalú ingatlanok iránt, luxus kategóriában. Soproni irodánkból Varga Ákos franchise partner is hasonló tapasztalatokról számolhat be. A keresett ingatlanok fő jellemzője a luxus. Az ár általában nem számít. Berendezés, burkolatok, beépített gépesítés a legmagasabb minőségi színvonalat kell, megüsse. Győrben szintén komoly, fizetőképes kereslettel találkozunk, igény tapasztalható akár az 1.000.000 Euró feletti ingatlanokra is!

Magyarország legismertebb fürdővárosa, Hévíz sem maradhat ki a sorból! A világon egyedülálló gyógyvíz vonzza a gyógyulni vágyókat és azok, akik igazán megengedhetik maguknak azt, hogy egy kúra érdekében a helyszínen töltsön hosszabb időszakot, az már akár ingatlant is vásárolhat ott magának, hiszen az ingatlan, amíg világ a világ, jó befektetés lesz! Móvári irodánknál hévízi megkeresés is jelentkezett!A magyar-orosz kapcsolat tehát úgy tűnik, új köntösbe bújt. Reményeink szerint egyre több ingatlan adásvételt realizálunk az elkövetkező időszakban, de megfigyeléseink alapján megállapíthatjuk, hogy a luxus mellett a profi kiszolgálás is alapvető elvárás!

Здравствуйте

 

Forrás: http://www.ingatlanbefektetes.hu

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: