A ló másik oldala

2010-10-18 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az új munkatársaim segítőkészek, a főnökömmel a focit kivéve mindenben egyetértünk.

A ló másik oldalán

 

A cím talán furcsán hangozhat, de szeretném irodánkat más szemszögből is bemutatni Önöknek. A bürokrácia rögös útja rákényszerítette családunkat arra, hogy eladjuk szeretett házunkat, amelyről azt gondoltam, végigkíséri majd életemet. De egy útszélesítés terve áthúzta vágyálmomat. Ilyen lelkiállapotban indultunk új otthonunk keresésére. Ugyanúgy fogtunk hozzá, mint a legtöbb ember, aki keveset konyít az ingatlanvásárláshoz. Amint egy ház megtetszett, rögtön telefonáltunk.

Találkozóról-találkozóra jártunk. A kedv és a lelkesedés minden egyes háznál alábbhagyott. Ugye, tudják, miről beszélek...a ház nem olyan, mint a képen, hopp kimaradt az a szép nagy lyuk a plafonon, „Úúristen! Mi az a nagy penészfolt?!", „Hát ennek az ingatlanközvetítőnek meg fogalma sincs, milyen háznál vagyunk..." és a kedvencem, „Földrengés van, futás, jaj nem...csak a vonat...".

Ilyen tapasztalatok után nehéz megbízni bárkiben és bármiben, amit interneten vagy újságban látunk. Így jutottam el az Openhouse oldalára, ahol felfedeztem A házat, ami betöltheti az űrt, amit régi életünk elvesztése okozott. Gyanúsan olcsó, előnyös képek, családias környék. Hihetetlen, gondoltam, saját szememmel kell látnom. Fel is hívtam az Urat, aki a kérdéses házzal foglalkozott. Személyes megbeszélésre invitált, elbeszélgettünk, majd közösen megnéztük az ingatlant. Tisztában volt mindennel, a közvetlen munkatársai segítőkészek voltak, legyen szó banki, ügyvédi vagy akár biztosítási kérdésről. Jó kezekben voltunk. Próbáltam megfejteni, mi lehet a buktató, de rá kellett jönnöm, hogy az Openhouse-nál nincs buktató. Minden az ügyfél érdekét szolgálja, nincs elhallgatott titok, nincs siettetés, se trükkös kép. Ha ezt tudjuk, nem tesszük ki magunkat mindannak, amit előtte átéltünk.

Az Openhouse nem arra épül, hogy átverje az embereket, legyen szó vevőről vagy eladóról. Éreztem, hogy én is ezt szeretném csinálni. Utat mutatni azoknak, akik keresnek, elkeseredetten, fáradtan, de megalkuvást nem tűrően. Megmutatni, hogy igen, ezt másképp is lehet csinálni és másképp is kell!

Az ingatlanközvetítő, aki végigkísért házunk megvételénél, ma már a mentorom. Az új munkatársaim segítőkészek, a főnökömmel a focit kivéve mindenben egyetértünk.

Szeretnék mindent megtanulni, amit lehet, és én is megajándékozni sok családot azzal, hogy szép, új élethez segítem hozzá őket. És ami a legfontosabb: követem azt az utat, amit az előttem járók mutatnak. Mindig az Ember az első...Önök..Ti...

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: